VIZA PËR SHBA/ Ambasada jep njoftim të rëndësishëm: Ja ku bazohemi për vendimin

0
804

Te interesuarit per vize turistike ne SHBA duhet te tregohen te kujdesshem rreth procedurave. Ambasada kujton te gjithe shqiptaret e interesuar se nuk ka nevoje as per garanci financiare, as per dokumente te tjera ne mbeshtetje te aplikimit.

“Vendimet tona bazohen tek intervista, ndaj ejani të përgatitur për t’iu përgjigjur disa pyetjeve dhe lërini dokumentet në shtëpi!”- njofton amabasada.

Postimi i ambasades 

Nuk keni nevojë për garanci financiare ose dokumente të tjera në mbështje të aplikimit tuaj për vizë turistike për në Shtetet e Bashkuara. Vendimet tona bazohen tek intervista, ndaj ejani të përgatitur për t’iu përgjigjur disa pyetjeve dhe lërini dokumentet në shtëpi! 👉 #PyetAnnën

-Reklama-

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here