Rreth Nesh

Xhungla.al është krijuar nga një grup të rinjsh ambiciozë në fushën e medias dhe jo vetëm. Në këtë habitat të tejngopur nga disinformimi dhe shtrembërimi i lajmit, koha kërkon një “revolucion mediatik”. Ndaj synimi jonë primar, është që të sjellim pranë lexuesve tanë lajmin e fundit, opinionet dhe këndvështrimet tona, nën një gjykim të paanshëm, me profesionalizëm dhe etikë.